Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Πληρώνετε στον υπάλληλο της εταιρείας COURIER την στιγμή που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1€.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, καταθέτοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΓΙΑΠΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
IBAN: GR8201407240724002002008290
SWIFT: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΓΙΑΠΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
IBAN: GR6801722160005216105461438
SWIFT: PIRBGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΓΙΑΠΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
IBAN: GR0902600940000010201239072
SWIFT: ERBKGRAA

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό της παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2392 112714, ή να μας στείλετε το καταθετήριο με ένα e-mail στο info@mountathoslegacy.com.

3. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, συμπληρώστε τα στοιχεία στην αντίστοιχη φόρμα.

SSL-128 BIT ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η παραπάνω τεχνολογία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγεί online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server από όπου προήρθε το μήνυμα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της παραγγελίας από το www.mountathoslegacy.com τα προσωπικά σας δεδομένα (εκτός του ότι κωδικοποιούνται), παράλληλα κρυπτογραφούνται. Αν συνυπολογίσετε και την ασφάλεια του χώρου μελών του www.mountathoslegacy.com, αλλά και την ελεγχόμενη πρόσβαση (firewall) όλων των επισκεπτών στο www.mountathoslegacy.com, η Αγιορείτικη Κληρονομιά. σας εξασφαλίζει ασφαλείς συναλλαγές σε όλα τα σημεία του δικτυακού μας τόπου.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.mountathoslegacy.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

4. Πληρωμή με PayPal

Εξoφλήστε άμεσα και με ασφάλεια τις online παραγγελίες σας με την αξιοπιστία του PayPal.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής αλλά και με τις συναλλαγές μέσω PayPal μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.paypal.com/

5. Παραλαβή & Πληρωμή στο Κατάστημα μας

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας που εδρεύει στο 20ο χλμ Θεσσαλονίκης-Περαίας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή στο κατάστημα” και ως τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”.

Η παραλαβή από το κατάστημά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Alina Karasavva
Alina Karasavva
Τι να πω για τα υπέροχα προιόντα και τι να πω για την φιλικότατη και άμεση εξυπηρέτηση, ήταν όλα άψογα!!! Θα με θυμηθείτε όταν αγοράσετε και εσείς απο εδώ!
truck-icon

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€
μέχρι 3Kg

truck-icon

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ 14 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ

truck-icon

ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΠΛΗΡΩΜΕΣ

truck-icon

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

visa icon

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ IRIS