Γνωρίστε μας

Λίγα λόγια για εμάς

Επιθυμία μας είναι να διαφυλάξουμε, να διατηρήσουμε, να γνωστοποιήσουμε και να προωθήσουμε την αγιορείτικη κληρονομιά και παρακαταθήκη μέσω των εργόχειρων και των προϊόντων, που δημιουργούν τα διακονήματα των μοναχών στα μοναστήρια της Αθωνικής χερσονήσου.

Αγιορείτικη Κληρονομιά

Είμαστε μια ομάδα ορθοδόξων χριστιανών, που με γνώμονα την πίστη στον Θεό και με πολλή αγάπη, ευλάβεια και σεβασμό για το Άγιο Όρος, δημιουργήσαμε την “Αγιορείτικη Κληρονομιά” προσπαθώντας να συνδράμουμε και να ενισχύσουμε την επιβίωση των μοναστηριών του.

Η Αποστολή Μας

Με τις ευχές και την βοήθεια ιερωμένων και μοναχών, με προσήλωση και σεβασμό στην πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Αγιορειτών Πατέρων, στόχος μας είναι ένα ποιοτικό έργο στην υπηρεσία του ανθρώπου που αναζητά την ευλογία των μοναστηριών του Αγίου Όρους.

Μοναστηριακά Προϊόντα

Με εγγύηση για τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές των έργων και με σεβασμό στον κόπο της μοναστηριακής ζωής, διαθέτουμε στο ευρύ κοινό πιστοποιημένα, αγνά, ποιοτικά και αυθεντικά προϊόντα από το περιβόλι της Παναγίας. Η εξυπηρέτηση, η διαρκής προσπάθεια για ποιότητα, το προσωπικό ενδιαφέρον και ο σεβασμός στον πελάτη και τις ανάγκες του, είναι τμήμα της δουλειάς μας γιατί η κάθε συνεργασία μας τιμά και μας εμπνέει.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας με την σιγουριά ότι είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες, τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Ευλογείτε!